KÖPVILLKOR

Produktinformation

På C30Tabs.com uppges varans väsentliga egenskaper. För ytterligare information eller frågor om befintliga uppgifter kan e-post skickas till C30Tabs.com på info@C30Tabs.com

Priser

Alla priser är aktuella priser och endast giltiga på beställningsdagen Köparen kommer att faktureras priset som gäller på beställningsdagen om C30Tabs.com accepterar beställningen. Alla priser visas inkl. moms. 

Beställning

Köparens beställning av varor från C30Tabs.com utgör inte ett bindande godkännande, men ett bindande erbjudande till C30Tabs.com om att köpa produkten enligt gällande villkor. Ett bindande avtal mellan köpare och C30Tabs.com har först ingåtts, när C30Tabs.com genom en orderbekräftelse accepterar köparens erbjudande.

Leverans

Leverans sker till den adress som köparen uppgett om inget annat avtalats.  Frakt och fraktkostnad anges i din kundvagn. Leverans sker 2 dage efter orderbekräftelsen.

Betalning

Den kontoinformation som du anger när du köper varor kommer att skickas direkt till PBS i krypterad form (SSL) som endast du och PBS kan läsa. Det är således ingen annan som ser eller lagrar dina uppgifter. Handlar du med kreditkort dras beloppet från ditt konto så snart varorna skickas från C30Tabs.com.

Risken för varan

Risken för att de beställda varorna oavsiktligt förstörs eller skadas övergår till köparen först efter att varan avlämnats till köparen.

Reklamation

Varorna omfattas av 2 års garanti från fakturadatum.  Reklamationsrätten täcker inte fel eller skador som uppstått vid användning.

Klagomål som rör defekta, ofullständiga eller felaktiga leveranser ska skriftligen meddelas utan dröjsmål och senast inom 30 dagar från fakturadatum. Vid retur står köparen för fraktkostnaderna.   Klagomål kan skickas till:

E-post: info@c30tabs.com

Adress: Accurals Aps, Teglgårdsvej 22, 8700 Horsens, Danmark

Ansvarsfriskrivning och garanti

C30Tabs.com har gjort det enkelt för dig att få relevant information på andra webbplatser via länkar. Dessa webbplatser är utom C30Tabs.coms kontroll. Vi kan därför inte i något avseende hållas ansvariga för innehållet på dessa sidor.   Produkterna uppfyller köparens förväntningar om de motsvarar C30Tabs egen beskrivning på hemsidan.

Säljaren är inte ersättningsskyldig för direkt eller indirekt förlust till följd av att de beställda varorna levereras för sent till köparen eller om de beställda varorna är skadade när förseningen eller skadorna beror på köparens handling eller försummelse eller omständigheter som ligger utanför C30Tabs.com kontroll så som krig, uppror, oroligheter, brand, ingripande från staten, beslag, valutarestriktioner, arbetskonflikter av något slag, även inbegripet strejk och lockout eller liknande.

Ångerrätt

Om köparen meddelar C30Tabs.com att köparen ångrar sitt köp inom 14 dagar efter leverans betalar C30Tabs.com tillbaka det mottagna beloppet.  Ångerrätten gäller inte enligt konsumentköplagen om köparen har brutit förpackningen.  Varor som returneras utan porto eller med efterkrav kommer nekas mottagande. Vid retur ber vi dig använda postpaket – inte alternativa paketdistributörer.   Detta eftersom det är möjligt att spåra paketet om det skulle försvinna under retur. Du bör skicka produkten ordentligt förpackad tillsammans med en kopia av fakturan. Skriv vänligen tydligt att du vill använda dig av ångerrätten och att du därför vill få varans totala belopp samt eventuella fraktkostnader återbetalda. Vi rekommenderar att du skickar tillbaka produkten som ömtåligt paket.  

Dessa returregler gäller alla varor köpta genom distansförsäljning (för privatpersoner) – de gäller inte varor som avhämtats och heller inte varor som är sålda till företag.

Accurals Aps betalar tillbaka det mottagna beloppet när de returnerade varorna tas emot i oanvänt och oskadat skick.

Denna webbplats www.C30TABS.com samt underdomäner drivs av företaget:

Accurals Aps CVR nr: 34079811
TELEFON 75644050, 
Teglgårdsvej 22
8700 Horsens
Danmark

Med förbehåll för ändringar:

Accurals Aps förbehåller sig rätten att ändra och uppdatera de regler och villkor som gäller för denna webbplats. Det är därför viktigt att du regelbundet håller dig uppdaterad om eventuella ändringar.  

bubblemedia